Translate

lunes, 9 de junio de 2014

GRAVES ENFRENTAMIENTOS EN GOTEMBURGO. LA POLICÍA INTENTÓ HACER UNA REDADA EN EL BARRIO ÁRABE Y DETENER A DELINCUENTES. LOS DISTURBIOS Y VIOLENCIAS FUERON MUY ELEVADOS.

Sueco-Policía-300x200

lA POLICÍA HUBO DE LLAMAR REFUERZOS Y EMPLEAR TODA SUERTE DE MEDIOS ANTIDISTURBIOS CONTRA LOS ATAQUES ,MUY VIOLENTOS, QUE SUFRÍA.




Annonsera på Avpixlat

Ungdomsgäng attackerade poliser i invandrargetto

Araby, Växjö
Stadsdelen Araby i Växjö.
DET NYA SPÄNNANDE SVERIGE Vid 15.30-tiden på onsdagseftermiddagen skulle polis ingripa mot ett ungdomsgäng som uppträtt störande i en park i den invandrardominerade stadsdelen Araby i Växjö. Ungdomarna gick då till attack mot polisen med sparkar och slag. Dessutom anlände fler ungdomar till platsen för att försöka frita de ungdomar som polisen gripit.
Poliserna tvingades tillkalla förstärkning och det krävdes 10-12 polismän för att skingra den våldsamma pöbeln. Man tvingades också använda pepparsprej för att få vissa av ungdomarna att lugna ner sig. Fyra tonårsungdomar greps, misstänkta för bland annat våldsamt upplopp, våld mot tjänsteman, hot mot tjänsteman och främjande av flykt. En femte hämtades senare till förhör. De gripna ungdomarnas nationalitet eller etnicitet uppges inte i polisens rapportering.
Avpixlat har vid flera tillfällen rapporterat om stadsdelen Araby i Växjö, ett invandrardominerat område som verkar vara på väg att utvecklas i samma riktning som Rosengård i Malmö, Biskopsgården i Göteborg och Skäggetorp i Linköping. Det är med andra ord en stadsdel där kriminella invandrargäng styr och där rån, narkotikahandel och anlagda bränder tillhör vardagen. Situationen i Araby har bedömts vara så alarmerande att tre av stadens kommunalråd i våras författade en gemensam skrivelse till länspolismästaren, i vilken de krävde skärpta insatser från polisen.

No hay comentarios:

Publicar un comentario